Preloader image Preloader image

Cursus/Workshop/cadeaus

Door jarenlange ervaring als docent in het onderwijs is het overbrengen van kennis en vaardigheden een tweede natuur geworden. De cursussen en workshops zijn allemaal opgezet vanuit mijn fotografische denkbeelden (zie: BIO).

Workshops/cursussen volgen binnenkort op deze pagina.

Aanmelden via het contactformulier.

Docent BeeldCentrum Fotografie-opleidingen

Wil je een gedegen opleiding volgen tot fotograaf bekijk dan de site van BeeldCentrum Fotografie-opleidingen: www.beeldcentrum.nl.

Als docent documentaire fotografie en creatieve fotografie ben ik verbonden aan deze opleiding.

 

 

 

                          

 

 

 

 

Cadeaus

Alle cadeaus zijn te bestellen via info@twanvandenbos.nl

Twan van den Bos Photography kalender 2022

Bestel de Twan van den Bos Photography kalender 2022 voor jezelf of om iemand cadeau te doen. 13 foto’s die in 2021 gemaakt zijn, afkomstig uit verschillende series. Om iedere maand van het jaar een foto te hebben om dagelijks van te genieten.
Afmeting: 21 cm x 15 cm.
Prijs: 20 euro (excl. verzendkosten)
                                  
Originele prints Waiting for Vincent
Onder het kopje ‘ Waiting for Vincent’ in de zoekbalk, vindt u originele, ingelijste prints van de expositie ‘Waiting for Vincent’ die in september/oktober 2020 plaats vond in het Vincent van Gogh Huis in Zundert. Alle prints zijn zwevend ingelijst en voorzien van museumglas. Prijzen vanaf 200 euro.
Boek ‘Waiting for Vincent’
Het foto- en brievenboek ‘Waiting for Vincent’ met daarin 30 foto’s en zeven brieven aan en van Vincent is te koop voor 20 euro (excl. verzendkosten).
       
   

 

o-opleidingen.