Preloader image Preloader image

Cursus/Workshop/cadeaus

Door jarenlange ervaring als docent in het onderwijs is het overbrengen van kennis en vaardigheden een tweede natuur geworden. De cursussen en workshops zijn allemaal opgezet vanuit mijn fotografische denkbeelden (zie: BIO).

Workshops/cursussen volgen binnenkort op deze pagina.

Aanmelden via het contactformulier.

Cadeaus

Alle cadeaus zijn te bestellen via info@twanvandenbos.nl

Twan van den Bos Photography kalender 2021

Bestel de Twan van den Bos Photography kalender 2021 voor jezelf of om iemand cadeau te doen. 13 foto’s die in 2020 gemaakt zijn, afkomstig uit verschillende series. Om iedere maand van het jaar een foto te hebben om dagelijks van te genieten.
Afmeting: 21 cm x 15 cm.
Prijs: 20 euro (excl. verzendkosten).
Ik laat de kalenders bij bestelling pas maken, reken daarom op een levertijd van 14 dagen.
Bestel je voor 31 december a.s. dan maak je kans op een originele foto die in de kalender staat afgedrukt. Op 1 januari 2021 zal via loting bekend worden gemaakt welke vijf mensen een foto naar keuze mogen ontvangen in de afmeting 8 cm x 12 cm.
Interesse? Stuur een bericht naar info@twanvandenbos.nl
Zeven afbeeldingen als voorbeeld (nog vijf om dan naar uit te kijken).
     
 
Originele prints Waiting for Vincent
Onder het kopje ‘ Waiting for Vincent’ in de zoekbalk, vindt u originele, ingelijste prints van de expositie ‘Waiting for Vincent’ die in september/oktober 2020 plaats vond in het Vincent van Gogh Huis in Zundert. Alle prints zijn zwevend ingelijst en voorzien van museumglas. Prijzen vanaf 200 euro.
Boek ‘Waiting for Vincent’
Het foto- en brievenboek ‘Waiting for Vincent’ met daarin 30 foto’s en zeven brieven aan en van Vincent is te koop voor 25 euro (excl. verzendkosten).
       
   

Foto’s: Lesdag documentaire fotografie bij Beeldcentrum Foto-opleidingen.