Preloader image Preloader image

BLOG

Nieuw boek: Sehnsucht

03 okt 2021, by Twan van den Bos in Blog

Te lang heeft mijn blog stilgelegen. Tijd om weer op te pakken want een nieuw project gaat richting het eindproduct.

Sinds begin van dit jaar ben ik bezig met het project ‘Sehnsucht’ (de werktitel was De Bramenzoeker). Een project waarbij ik reflecteer op de overpeinzingen van Richard Roland Holst uit het begin van de vorige eeuw die uitkwamen in het boekje ‘De overpeinzingen van een bramenzoeker’ (1923).

Het oorspronkelijke boekje – in diverse drukken – vorm ik om tot een nieuw boek. Een boek met de oorspronkelijke teksten aangevuld met foto’s en teksten van mijn kant. Hierdoor krijgt het oorspronkelijk boekje een nieuw leven en een nieuwe naam: Sehnsucht. Het nieuwe boek moet een kijkje geven in de ziel van de mens, geeft je een moment van overpeinzing via een tekst, via een foto.

Als alles goed verloopt moet het boek ‘Sehnsucht’ vanaf januari 2022 te koop zijn.

De boekjes die tot fotoboek omgevormd gaan worden.

Proefpagina uit ‘Sehnsucht’