Preloader image Preloader image

BLOG

Waiting for Vincent: de expositie en het boek

28 aug 2020, by Twan van den Bos in Blog

Over twee weken begint mijn expositie ‘Waiting for Vincent’. Na intensieve maanden werken aan dit project is het slotstuk bijna in zicht. Vincent van Gogh heeft maanden met mij mee gelopen. In de ideeën die ik ontwikkelde, in het lopen van de route Oudenbosch-Zundert-Rijsbergen, in het maken van de foto’s, in het schrijven van de brieven aan hem, in de totstandkoming van het boek en in het werken aan de expositie. Vincent liep al een aantal weken mee toen het corona-virus ons in de greep kreeg, maar Vincent en ik konden rustig doorwandelen, het werd zelf aangenamer. Het werd overal stiller. De wereld leek tot rust te komen. Vincent en ik waren het virus er dankbaar voor.

De resultaten van de wandelingen die ik maakte samen met Vincent zijn terug te vinden het boek ‘Waiting for Vincent’. Te koop voor 22 euro in de voorverkoop (vanaf start expositie 25 euro). De expositie is te bekijken vanaf 12 september t/m 11 oktober a.s. in het Vincent van Gogh Huis in Zundert van woensdag t/m zondag, 12.00 u – 17.00 u. Vooraf reserveren via het Vincent van Gogh Huis is verplicht.

De officiële opening is op vrijdag 11 september van 19.00 u. tot 21.00 u. Zou u interesse hebben (net als voor het boek) in de opening stuur dan een bericht naar info@twanvandenbos.nl.