Preloader image Preloader image

BLOG

Project ‘I-Look-See’

01 jan 2020, by Twan van den Bos in Blog

Een nieuw jaar is enkele uren geleden begonnen. Op Oudjaarsdag rondde ik de opzet van mijn nieuwe fotoproject ‘I-Look-See’ op papier af. Nu kan het project opgang getrokken worden (al gebeurde dit al wel ‘stilletjes’ op de achtergrond).

Tussen januari en juni 2020 (met de kans op een verlenging) wil ik mij verder door-ontwikkelen in de portretfotografie. Binnen dit project wil ik van alle soorten mensen (man/vrouw, alle leeftijden vanaf 18 jaar) drie foto’s maken: een close-up portret (I), een portret met gezicht en lichaam tot aan borsthoogte (Look) en een naaktfoto (See).

Ik heb de hengels uitgegooid en zoek nu naar de modellen en het inplannen van de fotoshoots. Vol verwachting kijk ik uit naar het project.